Multimetre

Vis som Tabel Liste

Varer 1-32 af 40

Sorter faldende
Side
pr. side

Er du på udkig efter et nyt multimeter, er du kommet til det rigtige sted. Hos MiniElektro forhandler vi et bredt sortiment af multimetre fra anerkendte producenter og i alle prisklasser. De helt billige multimetre er velegnede til brug for små el-opgaver af private, da de både er nemme at arbejde med, og fordi du her ikke betaler for funktioner du ikke har brug for. Til professionelle, skoler og elektronik-hobbyfolk vil du få stor glæde af at gå op i de lidt dyrere klasser, da du her får mere præcision, flere funktioner, større måleområder og en bedre byggekvalitet af selve multimetret.

I vores sortiment finder du digitale multimetre til både håndholdt brug og bordmultimetre. Et bordmultimeter er godt som fast inventar i el-, radio/tv- og elektronikværksteder, mens et håndholdt multimeter klarer elektrikeropgaver og små el-opgaver i hjemmet.

Skal du bruge et multimeter til hobby-brug lejlighedsvist derhjemme, er XL830L multimetret et godt bud. Roder du med elektronik, kan du se på det populære UT801 bordmultimeter fra UNI-T eller UT139C der kan måle kapacitans og frekvens, udover hvad du normalt forventer fra et multimeter.

Skal du bruge et multimeter til professionelt arbejde, er UNI-T UT533 absolut et kig hver.

Multimeter - Køb online ved MiniElektro

Hos MiniElektro finder du et stort udvalg af multimetre til professionelle og private. Vi har multimetre fra anerkendte mærker som UNI-T, og billigere alternativer vi henter hjem i store partier, så du kan få den bedste pris.

Skal du bruge et multimeter til små hobbyopgaver eller professionelt, finder du helt sikkert et multimeter velegnet til opgaven her.

Hvad er et multimeter?

Et multimeter er en betegnelse for et måleinstrument der kan måle flere enheder, eksempelvis spænding, strøm og gennemgang.

Når du skal vælge et multimeter er første step derfor at finde ud af hvad du ønsker at kunne måle. Typisk er et multimeter dyrere jo flere enheder det kan måle.

Copyright © 2012-nu MiniElektro. Alle rettigheder forbeholdes.