Håndværktøj

Vis som Tabel Liste

Varer 1-32 af 39

Sorter faldende
Side
pr. side

Her finder du vores udvalg af håndværktøj til diverse opgaver.

Vi forhandler et bredt sortiment af håndværktøj, specielt til elektronik og elarbejde.

Håndværktøj online - Køb hos MiniElektro

Er du på udkig efter håndværktøj, er du landet det rigtige sted. Vi har håndværktøj til mange opgaver, og du kan søge rundt i vores sortiment ved at kigge i de forskellige underkategorier her på siden.

Håndværktøj til elektronik

Når du arbejder med elektronik har du brug for håndværktøj til forskellige opgaver, eksempelvis skævbidder (sidebidetang) til afklipning af ben fra komponenter. Vi har specialværktøj lavet til lige præcis elektronik-arbejde, så du får værktøj der er bedst egnet til opgaven.

Håndværktøj til elektrikere

Som elektriker har du brug for meget håndværktøj, og vi har samlet det meste af hvad du skal bruge her. Hos os betaler du ikke overpris, for vi henter værktøj direkte fra producenterne, så du kan lave elarbejde og holde udgifterne nede.

Håndværktøj til gave

Enhver person med hænderne skruet rigtigt på, vil uden tvivl blive glad for at modtage værktøj i gave. Populært håndværktøj til gaver er eksempelvis skruetrækkere, skævbiddere og skruemaskiner.

Håndværktøj er også populært til indflyttergaver når børn flytter i deres første lejlighed, og her behøver du ikke investere i det dyreste fra starten. Når man skal have det første værktøj, er det vigtigst at få et bredt udvalg, så man kan klare de fleste opgaver.

Copyright © 2012-nu MiniElektro. Alle rettigheder forbeholdes.