USB-C Li-Ion lader og Powerbank - XTAR PB2S

Husk batterier!
199,00 kr.
Midlertidigt udsolgt 7-15 dages levering
Varenummer
PWR-10355
Levering fra 45 kr.
Varenr: PWR-10355

Laveste fragtpris: 45,- - Fri fragt fra 800,-

Produktet er midlertidigt udsolgt. Leveringstiden er 1-2 uger.
Bestil inden 16:00 mandag til fredag og vi leverer i morgen med PostNord, såfremt alle varer er på lager.
✓ Trustpilot: 9.6 ✓ Dansk lager ✓ 4500+ faste kunder

Her har vi en professionel processorstyret oplader med powerbank funktion. Opladeren byder på en trefaset TC / CC / CV opladningsproces i den lille in enhed. Oplader 3.6 / 3.7 V Lithium-ion celler af enhver kapacitet, af modellerne 18650/20700/21700/26650. En intelligent indbygget balance funktion styrer op- og afladningsprocessen. Dette resulterer i en betydelig forlængelse af cellernes levetid. Opladeren starter altid med at oplade den mest afladet celle. Når cellerne når et tilsvarende opladningsniveau, ville begge batterier oplades samtidig. Det samme sker ved afladning, opladeren starter med at aflade cellen med højeste ladning, indtil begge batterier når et tilsvarende niveau, hvorefter den aflader begge celler samtidig (Powerbank funktion). 
Men hvad er TC / CC / CV? Det er en trefaset opladningsproces af Li-ion celler, som holder cellerne i god tilstand, ved kun at oplade med passende strøm i hver fase og afslutte opladningen på det korrekte tidspunkt. 
De forskellige faser af TC / CC / CV processen er: 
• TC: Celler der er afladet til under 2.9 V "vækkes" med en lavere strømmængde. 
• CC: Når cellen/cellerne når 2.9 V, oplades den/de med en konstant strømmængde på 2x2A / 2x1A / 1x2A. 
• CV: Når cellen/cellerne er næsten færdigopladet, skifter opladeren over til at oplade med en faldende strømmængde indtil cellen/cellerne når en spænding på 4.2V. Når cellen/cellerne når 4.2V, er opladningsprocessen færdig, og batteriet er fuldt opladet. 
Batterier med en spænding på 4.1V eller højere, anses som værende opladet af opladeren. For at fuldt oplade sådanne batterier isættes de i opladeren inden denne forbindes til den pågældende strømforsyning. Opladet batterier vil naturligt aflades hvis de efterlades i opladeren. Opladningen genoptages så snart batteriets spænding falder til under 4.1V. 
Xtar PB2S opladeren har mulighed for at genaktivere dybt afladet celler og celler med en spænding på 0V. Mange opladere på markedet kan ikke oplade sådanne batterier. Xtar PB2S opladeren er virkelig bevendt her, og kan i mange tilfælde "redde" sådanne celler. Man indsætter blot det/de dybt afladet batteri i PB2S opladeren, nøjagtigt som ved en normal opladning, og opladeren vil detektere en/de afladet celle(r) og forsøge at genaktivere den/dem. 
ADVARSEL! Celler der er afladet under et specifikt niveau kan blive uopretteligt skadet, til et punkt hvor de ikke kan genaktiveres. Undgå dyb afladning af Li-ion batterier, da dette kan reducere deres levetid og kapacitet betydeligt, og i værste tilfælde kan de fuldstændigt svigte. 
Opladere fra andre producenter kan forårsage betydelige temperaturstigninger i celler under opladning. Hvis cellerne bliver for varme, kan det reducere deres levetid. Da Xtar designede PB2S opladeren, valgte de at løse dette problem på den simple måde, ved at forsyne opladeren med strøm fra en ekstern strømforsyning. Dette har resulteret i, at temperaturen på batterier opladet i PB2S ikke stiger med mere end 15 grader. 
Xtar PB2S oplader kittet inkluderer et Type C USB-kabel. Kittet inkluderer ikke en AC/DC adapter. Enhver strømkilde med et USB-stik er nok til at forsyne opladeren, det kunne eksempelvis være en telefon eller computer med en fri USB-port. Det anbefales at strømkilden understøtter QC3.0 / PD3.0 for at opnå alle opladerens fordele. Det er muligt at bruge en strømkilde med lav udgangsstrøm, men i sådanne tilfælde vil opladningstiden forlænges.

FEATURES

  • Professionel processorstyret oplader til Li-ion 18650/20700/21700/26650 celler med powerbank funktion
  • Trefaset opladning: TC / CC / CV
  • To uafhængige opladningskanaler
  • Genaktivering af dybt afladet celler
  • Opladningsstrøm 0V celler: 2x2A / 2x1A / 1x2A | Opladningsspænding: 4.2 V
  • Effektiv konvertering - 92% effektivitet
  • Magnetisk låg til batteriholder
  • Forsynes via USB Type C QC 3.0 og PD 3.0 - (uden strømadapter)
  • Beskyttelse: Termisk, kortslutning, batteri tilbageløb

 

Husk batterier! 

Mere information
Producent varenummer PB2S
Vægt (kg) 0.160000
Indsend din bedømmelse
Du anmelder:USB-C Li-Ion lader og Powerbank - XTAR PB2S
Din bedømmelse