PCW08H præcisionsskruetrækkersæt er et værktøjssæt af høj kvalitet, der består af 25 stykker i alt. Den indeholder 17 bits, der er lavet af højkvalitets kromvanadiumstål. Dette sikrer fremragende holdbarhed og lang levetid af bits, selv ved regelmæssig brug.

Dette sæt er ideelt til smartphone- og computerreparation. Den indeholder en bred vifte af tilbehør, der hjælper dig med at løsne og stramme forskellige typer skruer. Den magnetiserede håndholder sikrer, at bitsene holdes sikkert og ikke bliver væk. Den har også en forlængerstang og 360° roterende hætte, der giver dig mulighed for at bruge den bekvemt.

Håndholderen til PCW08H præcisionsskruetrækkersættet er ergonomisk designet til at ligge behageligt i din hånd. Dette giver et behageligt og sikkert greb under brug. Sættets høje kvalitet og topkvalitet garanterer pålidelig og præcis ydeevne.

PCW08H præcisionsskruetrækkersættet er også en perfekt gave til enhver hobbyist. Den indeholder en fin bæretaske, der giver dig mulighed for at holde værktøjet sikkert og ryddeligt. Sættet indeholder derudover også praktisk tilbehør såsom en plastikbøjle, en pincet i rustfrit stål, en sugekop og to tynde og to tykke trekanter.

Mere information
Brand PCWork
Producent varenummer PCW08H
Vægt (kg) 0.050000
Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Præcisions skruetrækker sæt 25 dele - PCWork
Din bedømmelse
Copyright © 2012-nu MiniElektro. Alle rettigheder forbeholdes.