Lithium Ion Polymer Batteri - 3.7V 2500mAh

Lithium Ion Polymer Batteri - 3.7V 2500mAh

Lithium Ion Polymer Batteri - 3.7V 2500mAh

Genopladeligt Lipo batteri på 2500mA med JST stik
189,00 kr
Lagerstatus: Ikke på lager
Varenummer
AF328

Lithium ion polymer (også kendt som lipo og lipoly) batterier er tynde, lette og kraftfulde. Spændingen går fra 4.2V når batteriet er fuldt opladet til 3.7V. Dette batteri har en kapacitet på 2500mAh eller ca 10Wh.

Batteriet kommer med en standard 2-pin JST-PH konnektor som vist på billedet, og inkluderer det krævede sikkerheds kredsløb. Da batteriet har et originalt JST stik, vil stikket ikke sidde løst eller miste forbindelsen, men klikke perfekt ind og ud af et matchende JST stik.

Det inkluderede sikkerheds kredsløb sikrer at batteri spændingen ikke bliver for høj eller lav (afladet helt ved 3V). Kredsløbet sikrer også batteriet hvis der sker en kortslutning. Selvom batteriet har dette kredsløb, er det vigtigt du kun bruger en Lilon/Lipoly konstant-spændings/konstant-strøms lader på 500mA eller mindre til at genoplade det. Du kan eventuelt bruge denne Micro Lipo Lader fra Adafruit.

Ligesom de fleste lipo batterier, har dette batteri ikke en indbygget thermistor. Vi anbefaler derfor du lader batteriet ved 1ºC eller mindre - 100 til 500mA er fint, og kan leveres fra alle USB porte hvis du bruger en USB-baseret lader.

Sikkerhedsnote: Brug ikke en NiMH/NiCad/Lead-acid lader! Du må ikke bøje, knuse eller punktere disse batterier. Som med alle Lithium-ion polymer batterier og enhver strømkilde, skal de bruges af personer der er vant til at arbejde med strømforsyninger.

Specifikationer

Mere information
Brand Adafruit
Vægt (kg) 0.0010
Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Lithium Ion Polymer Batteri - 3.7V 2500mAh