LCD Shield Kit w/ 16x2 Character Display - Only 2 pins used! - BLUE AND WHITE

239,00 kr.
På lager
Varenummer
AF772
This new Adafruit shield makes it easy to use a 16x2 Character LCD.

Dette nye skjold fra Adafruit gør det let at bruge et 16x2 karakterer LCD. Adafruit er vilde med deres blå og hvide LCD. Desværre kræver disse LCD’er en del digitale pins, 6 til at styre LCD og yderligere 3 til at styre RGB baggrundsbelysningen, altså total 9 pins! Det er halvdelen af de tilgængelige pins på en klassisk Arduino! 
 
Med det in mente, ønskede Adafruit at gøre det lettere for folk at integrere LCD i deres projekter, så de har skabt et skjold der lader dig styre et 16x2 karakterer LCD, op til 3 baggrundsbelysnings pins OG 5 tastatur pins ved hjælp af blot de to I2C pins der er på Arduino! Det bedste er, at du ikke rigtig mister de to pins, da du kan bruge dem til i2c-baseret sensorer, RTC (Real Time Clock) o.lign. Og blot have dem dele I2C bussen. Dette er en super smart måde at tilføje et display på, uden alt forbindelsesbøvlet. 
 
Dette skjold er perfekt til når du ønsker at bygge et selvstændigt projekt med sit eget bruger interface. De 4 retningsknapper samt valg knappen tillader basal styring uden at have en computer tilsluttet. 
 
Dette skjold er designet til “klassiske” Arduinoer som Uno, Duemilanove, Diecimilla o.lign. Det gør brug af I2C pins Analog 4 og Analog 5. Skjoldet fungerer også fint sammen med Arduino Mega R3 som har de ekstra SDA/SCL I2C pins separeret. Tidligere Megaer har disse I2C pins placeret et andet sted og vil kræve at du lodder to ledninger fra skjoldets I2C pins og tilslutter dem de I2C der er placeret på Digital 20 og 21. Skjoldet passer ikke nemt ovenpå en Arduino Ethernet, på grund af Ethernetstikkets højde. Du kan bruge et sæt stable headers for at få lidt mere afstand mellem skjoldet og stikket. 
 
Dette produkt leveres som et kit! Inkluderet er et højkvalitets printkort og alle komponenter (knapper, header osv.). Dette produkt leveres med et 16x2 karakter blåt og hvidt display. Kittet er relativt let at samle, også for folk der ikke har prøvet at lodde før, og kittet kan typisk samles på omkring 30 minutter. Tjek eventuelt produkt guiden for instruktioner før køb [ENG] 
 
Adafruit har selvfølgelig kodet et Arduino bibliotek der er let at bruge, som du let kan tilføje til dit projekt. Det fungerer præcist som det indbyggede LiquidCrystal bibliotek, men bruger automatisk skjoldets pins [ENG]. Du kan også nemt sende forespørgsler til de 5 knapper for modtagelse af input gennem biblioteket, så du får ekstra knapper uden at bruge flere pins. Knapperne bliver automatisk aktiveret og deaktiveret i biblioteket. 
 
På nuværende tidspunkt, kan biblioteket og skjoldet styre baggrundsbelysningen på Adafruits karakter LCD’er ved at tænde og slukke hver LED. Der er på nuværende tidspunkt ikke understøttelse af PWM-styring af baggrundsbelysningen, så hvis du ønsker at have mere kontrol over RGB baggrundsbelysningen for at vise flere farver, kan dette skjold altså ikke klare dette (I2C udvideren har ikke et PWM-output). 
 
Produktside med guides, dokumentation og samle instruktioner kan findes her [ENG]

SPECIFIKATIONER

  • EagleCAD PCB filer og Fritzing er tilgængelig i produkt guiden [ENG]
  • Dimensioner: 2.1" x 3.2"
  • Leveres med et 16x2 karakter blåt og hvidt baggrundsbelyst LCD display
  • “Plug and play“ med alle “klassiske” Arduinoer - UNO, Duemilanove, Diecimilla osv., samt Arduino Mega R3.
  • Bruger kun I2C pins - Analog 4 og 5 på “klassiske” Arduinos, Digital 20 og 21 på Arduino Mega R3
  • Dette kort/chip bruger I2C 7-bit adresse 0x20
  • Monteringshullernes størrelse er 2.5mm
Mere information
Brand Adafruit
Producent varenummer 772
Vægt (kg) 0.001000
Funktion (shield/hat) Display
Indsend din bedømmelse
Du anmelder:LCD Shield Kit w/ 16x2 Character Display - Only 2 pins used! - BLUE AND WHITE
Din bedømmelse
Copyright © 2012-nu MiniElektro. Alle rettigheder forbeholdes.