Komponenter

Stort udvalg af elektronik komponenter. Find de elektronik komponenter du skal bruge til dit projekt her. Vi sælger komponenter i løssalg, og til mindre produktioner med gode mængde rabatter.

Hos os finder du komponenter fra førende brands som Panasonic, Vishay, Kemet, Lite-On mv., og til priser der matcher såvel danske som internationale konkurrenter.

Produktkategorier

Elektronik Komponenter - Stort udvalg hos MiniElektro

Elektronik komponenter kommer i mange forskellige størrelser, og med mange forskellige funktioner. Hos MiniElektro finder du et stort udvalg i komponenter til reparation, produktion og til små forsøgsopstillinger. Vi har et stort dansk lager, og priser der matcher selv de største internationale konkurrenter.

Løse elektronik komponenter

Ofte har man kun brug for små mængder af en enkelt komponent, og derfor er det vigtigt at kunne købe selv ét styk til en fornuftig pris. Vi køber ind i store partier fra de største og mest anerkendte producenter, og splitter pakkerne op så de passer til dit behov. På grund af det generelt lave prisniveau på elektronik komponenter, kan du dog opnå store besparelser ved køb af større antal (vi bruger næsten den samme tid på at pakke ét styk, som på at pakke 100 styk).

Kvalitets elektronik komponenter

Har du prøvet at bestille komponenter fra forhandlere der ikke skilter med producent, modelbetegnelse og lignende data, ved du sikkert også at markedet for komponenter desværre er fyldt med mange salgssteder der ikke leverer hvad de lover, eller komponenter i så dårlig kvalitet at levetiden er meget begrænset.

Hos MiniElektro sourcer vi enten direkte ved producenten, eller ved en autoriseret distributør for det pågældende brand. De komponenter vi sælger er også nøje udvalgt blandt de største og mest anerkendte producenter såsom Panasonic, Vishay, Kemet, Lite-On mv.