Antenne

Vis som Tabel Liste

31 varer

Sorter faldende
pr. side

Et dårligt TV-signal eller radiosignal er frustrerende, men det er der heldigvis råd for. Her finder du løse antennestik i forskellige udformninger til montering på antennekabler.

Vi forhandler alle vores antennestik i løssalg, og til markedets bedste priser. Så kan du bestille lige præcis det antal antennestik du skal bruge

Antennestik - Køb antennestik online fra MiniElektro

Hvis du har stået og forsøgt at justere en antenne for det bedst mulige signal, ved du at TV og radio-signaler er følsomme når de skal "indfanges". Det samme gælder når signalet skal føres fra antennen og ned til dine apparater. For at opnå det bedst mulige TV-signal eller radio-signal, er det vigtigt at have gode antennekabler og ikke mindst antennestik. Du kan dog nemt komme til at betale overpris for antennestik, og det er slet ikke nødvendigt. For at opnå det bedst mulige signal, skal de løse antennestik blot monteres korrekt på antennekablet.

Hvad er et antennestik

Et antennestik er de små overgange i enderne af et antennekabel. Der findes dog flere forskellige slags antennestik, eksempelvis F-stik og antennestik for bilradioer. Skal du bruge et antennestik der passer i en radio eller et TV, er det den type der skubbes og ikke skrues på stikudtaget/antennen.

Antennestik montering

Det er nemt at montere antennestik på kabler. Det eneste du skal bruge er en skævbidder og en skruetrækker, og så kan det gøres på få minutter.

Et antennekabel består af en hård kobbertråd i midten, og en fin maske af metaltråde yderst eller en tynd metalfolie. Den midterste kobbertråd er der hvor signalet går igennem, og masken/metalfilmen udenom er en skærm for at holde udefrakommende støj væk fra antennesignalet. Den midterste tråd monteres i stikket så den forbindes til den midterste tap i stikket. Skærmen udenom udenom skal have forbindelse til den yderste ring i antennestikket, så skærmen er fuldendt over hele kobbertråden når kablet forbindes i et stikudtag.

Antennestik for Yousee & Stofa

Vores antennestik er velegnede til både Yousee og Stofa's COAX/kabelTV net. Du kan finde antennestik der er godkendt af kabelTV udbyderne, men det bliver kvaliteten ikke nødvendigvis bedre af.

Copyright © 2012-nu MiniElektro. Alle rettigheder forbeholdes.