Levering & Returnering

Leveringstid

Vores normale leveringstid er 1-2 hverdage. Ordrer hvor alle varer er på lager (oplyses på produktsiderne og i kurven), kommer normalt afsted samme dag, hvis du bestiller inden kl 16.00. I særligt travle perioder kan der dog forekomme en dags forsinkelse.

Alle ordrer afsendes med PostNord som trackede pakker. Vi har afhentningsaftale med PostNord, og vores lager ligger tæt ved deres distributionscenter. På baggrund af det, er vores erfaring, at 97% af pakkerne er fremme dagen efter afsendelse.

Bemærk venligst at kun Privatpakker til Pakkeshops omdeles lørdag

Forsendelsesomkostninger

Uanset hvor du handler, betaler du for fragten. Vi har valgt ikke at ligge fragtprisen på varerne, og i stedet have lave priser på varerne. Det mener vi er mest gennemskueligt for dig som kunde

PostNord Pakkeshop (Private, Erhverv & skoler): 45 kr

PostNord Erhvervspakke (Erhverv & skole adresser): 49 kr

PostNord Hjemmelevering (Private adresser): 59 kr

Vælger du som privatkunde levering til erhvervsadresse, skal du ændre leveringsadressen til at inkludere et firmanavn

Fortrydelsesret & Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle ubrugte og ubeskadigede varer i original indpakning. Hvis du ønsker at returnere, kan du købe en fragtlabel og printe en returlabel her.

Hvis du ikke køber en fragtlabel af os, er det vigtigt du vælger levering med omdeling, og vedlægger vores returseddel som kan hentes her.

Har du ikke på forhånd adviseret os om tilbagesendelse af varer, kan vi IKKE garantere hurtig sagsbehandlingstid og/eller at vi kan behandle returneringen.

Se i øvrigt vores handelsbetingelser for yderligere info om fortrydelsesret.

Copyright © 2012-nu MiniElektro. Alle rettigheder forbeholdes.