Aluprofiler for LED-bånd

Vis som Tabel Liste

11 varer

Sorter faldende
pr. side

Når du installerer LED bånd/strips kan du med fordel installere dem i aluprofiler specielt velegnet til led strips. Det gør både installationen væsentligt pænere, men forlænger også levetiden på båndene. Grunden til den forlængede levetid er, at varmen fra båndene overføres til aluprofilen, der med den større overflade nemmere kan afgive varmen til omgivelserne. Aluprofilerne kommer med et plastic-cover i enten klar eller materet plast, som også er med til at beskytte båndene fra støv, fedt osv. De materede plastic-cover diffuserer lyset, så du får en mere ensartet og knap så ”skarp” lyskilde.

LED aluprofilerne kommer i færdige længder, men kan skæres op med en nedstryger til den længde du har brug for, eller sættes sammen for længere installationer. Profilerne monteres ved hjælp af clips eller direkte med skruer igennem profilen, og til sidst skubbes plastic-coveres ned igennem profilen. LED-stripsene klistres direkte på aluprofilen indvendigt. Hvis tapen på båndene er af lidt ringere kvalitet, kan du eventuelt påføre lidt kontaktlim.

Aluprofiler til LED trappebelysning

Hvem elsker ikke flotte lyseffekter. LED-strips er geniale til at lave diskrete wow-effekter i dit hjem, uden det bliver voldsomt at se på.

Med LED aluprofiler specielt lavet til trappetrin, kan du få en fed lyseffekt der lyser din trappe op. Det ser pænt ud, og så er det super praktisk når du skal op om natten. Hvis du i forvejen har en flot yderliste på din trappe, kan du vælge en LED-profil der passer ind i bunden af trappetrinnet, og gøre den fast øverst i det indvendige hjørne.

Flot LED-belysning i køkkenet med aluprofiler

Det mest populære sted at montere aluprofiler i hjemmet er nok i køkkenet, og her er der masser af muligheder!

Under de nederste køkkenskabe kan du montere en flad eller hjørneprofil der oplyser køkken-soklen og en smule af gulvet. Det giver en flot effekt, og skaber et dejligt afdæmpet lys så du kan gå rundt om natten. Under de øverste køkkenskabe kan du også montere flade eller hjørneprofiler og bruge belysningen til et godt arbejdslys der ikke kommer i punkter på bordet som ved almindelige lamper.

En sidste mulighed er at montere strips under bordpladen. Her får du lidt af samme effekt som ved montering ved soklen. Du kan eventuelt kombinere sokkelbelysning og montering ved bordpladen og skabe nogle virkeligt flotte effekter!

Copyright © 2012-nu MiniElektro. Alle rettigheder forbeholdes.