Med Eneloop Pro har Panasonic skabt et helt unikt genopladeligt batteri. Eneloop Pro kombinerer fordelene fra Eneloops alkaliske batterier, med den høje kapacitet der kendetegner NiMh batterier. Eneloop Pro AAA 1,2V 900mAh, er det eneste batteri af denne type der tilbyder en kapacitet på minimum 900 mAh (normalt 1000mAh) ved 500 opladningscykler.

Eneloop Pro batteriernes specielle teknologi gør, at batterierne holder op til 85% af deres kapacitet i et år. Og selvfølgelig har disse batterier den maksimale selvudladningseffekt. Eneloop Pro batterierne er særdeles velegnet til enheder med et højt strømforbrug, såsom kameraer, blitz, trådløse tastaturer og mus, husholdningsapparater, radioer og meget andet. Eneloop Pro batterierne virker også fint ved meget lave temperaturer, helt ned til –20 grader.

Det står klart at Panasonic med Eneloop Pro batterierne har haft ikke alene bæredygtighed for øje, men også at skabe et kraftigt batteri uden kompromis. Alle Eneloop Pro batterier er pakket, foropladet ved hjælp af solenergi og klar til brug.

Specifikationer

Batteritype: AAA
Spænding: 1,2 V
Min. Kapacitet: 900 mAh
Antal: 4 stk. I blisterpakning

Mere information
Brand Panasonic
Vægt (kg) 0.100000
Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Genopladeligt Batteri AAA 1,2V 900mAh - 4 stk Panasonic Eneloop Pro
Din bedømmelse
Copyright © 2012-nu MiniElektro. Alle rettigheder forbeholdes.