En Feather uden ambitioner er en Feather uden FeatherWings (Wings er Adafruits navn for udvidelseskort til deres Feather serie). Dette er FeatherWing OLED der tilføjer et 128x32 pixel monokrom OLED samt 3 knapper til et hvert Feather kort. Ved hjælp af Adafruits Feather Headers til stabling eller Feather HUN Headers kan du forbinde en FeatherWing ovenpå dit Feather kort og derved skabe en kompakt samlet enhed. Du kan finde et bredt udvalg af Feather kort i vores webshop.

Disse displays er små, kun omkring 1" diagonalt, men er letlæselige grundet den høje kontrast men får med et OLED-display. Skærmen er med 128x32 individuelle hvide OLED pixels og da displayet leverer sit eget lys, er det ikke nødvendigt med bagbelysning. Dette reducerer den nødvendige strøm der er nødvendig for, at kører OLED displayet og er medvirkende til at det har så høj kontrast. Vi er vilde med dette mini displays skarphed! Der er også smidt en reset knap og tre mini taktile knapper der er kaldet A, B og C, så du kan tilføje et mini bruger interface til din Feather.

Bemærk venligst at OLED-displays er skabt af hundredvis af OLED’er! Det betyder at hver pixel er en lille organisk LED, og hvis det holdes tændt i over 1000 timer vil det begynde at miste lysstyrke. Hvis du ønsker at holde displayet ensartet skarp, bør du slukke displayet (slukke for pixels) når det ikke er nødvendigt, for at holde dem skarpe.

Testet med alle Feather kort. Dette OLED bruger kun de to I2C pins på Featheren, og du kan (mere eller mindre) stable det med alle andre FeatherWing, selv dem der bruger I2C siden denne er en delt bus. Tjek Adafruits guidel! Dn har både tegninger, datablade, filer og kode eksempler [ENG].

Tekniske detaljer

* PCB dimensioner: 22.9mm x 50.9mm / 0.9" x 2"
* Display størrelse: ~25.8mm / ~1.0" (diagonalt)
* Vægt: 4.8g
* Tegninger, Datablade, EagleCAD PCB filer, og Fritzing er tilgængelig i produkt guiden [ENG]

Mere information
Brand Adafruit
Vægt (kg) 0.005000
Indsend din bedømmelse
Du anmelder:FeatherWing OLED - 128x32 OLED Add-on For Alle Feather Boards
Din bedømmelse
Copyright © 2012-nu MiniElektro. Alle rettigheder forbeholdes.