Elektronik til lavpris

Velkommen til vores webshop! Fra vores lager i Fredericia sender vi hver dag masser af elektronik komponenter til lavpris til hele Danmark. Med 10 år på bagen, er vi en af de ældste elektronik butikker i Danmark, og vi glæder os til også at betjene dig.

Er du på udkig efter løse elektronik komponenter, har vi et stort udvalg fra førende producenter. Meget på lager, og resten skaffer vi hurtigt.

Betaler du overpris for elektronik?

Vi har ingen fysisk butik, og har strømlinet vores lager og processer. Det gør, at vi kan tilbyde ikke bare elektronik til lavpris, men særdeles gode priser!

Gennem de sidste 10+ år har vi opbygget et stort netværk af leverandører, og sætter en dyd i godt samarbejde med dem. Det gør, at vi har flere unikke mærker du ikke finder andre steder i Danmark, og som vi samtidig har meget konkurrencedygtige priser på, sammenlignet med vores europæiske konkurrenter.

Hurtig levering af lavpris elektronik

Vores placering i midten af Danmark, tæt ved knudepunktet i de danske pakkedistributørers netværk, gør, at vi kan levere dag-til-dag med meget få forsinkelser. Handler du ved os, gør vi alt hvad vi kan for at levere til dig eller din virksomhed på kortest mulig tid. Elektronik og værktøj til lavpris, leveret dagen efter ordre!

Copyright © 2012-nu MiniElektro. Alle rettigheder forbeholdes.