Elektronik butik på nettet

Stort udvalg i elektronik komponenter, udviklingselektronik, prototype elektronik mm. Find delene hos MiniElektro, din online elektronik butik. Vi har masser af komponenter, sensorer, Arduino produkter og prototype tilbehør, og 90% lagerføres på eget dansk lager.

Elektronik produkter

Hos MiniElektro finder du et bredt udvalg af Elektronik komponenter, herunder udstyr til prototyper, stik og adaptorer, batterier og løse komponenter.

Siden 2012 har vi været leveringsdygtige i et bredt produktsortiment indenfor elektronik, og har i dag mange faste kunder der sætter pris på hurtig levering fra dansk lager, og venlig support fra personer der kender de produkter vi sælger. Vi er en professionel elektronik butik, der sætter en ære i at levere en god service til private såvel som erhvervskunder.

Online Elektronik Butik

Engang havde hver større danske by en elektronik butik, hvor det altid var nemt at få fingre i komponenter til weekend-projekterne. Den tid er desværre ovre, men heldigvis kan du få hurtig dag-til-dag levering fra MiniElektro.

MiniElektro er din online elektronik-butik, med et stort udvalg af elektronik-produkter. Vi arbejder hele tiden på at udvide sortimentet, og tilføjer ugentligt mange nye produkter. De fleste varer lagerfører vi selv på dansk lager.

Elektronikundervisning i skoler

De seneste år er elektronik og programmering blevet en større del af undervisningen i folkeskolen og på efterskoler. MiniElektro har siden vi startede i 2012 hjulpet mere end 100 danske folkeskoler, friskoler, gymnasier og universiteter, med at komme i gang med elektronik og programmerings undervisning.

Undervisning i programmering kan være tørt stof for mange elever i grundskolen, men ved at kombinere programmering med elektronik, kan programmeringen kobles til fysiske objekter som lysdioder, motorer og robotter, og eleverne bliver derfor mere engagerede i undervisningen.

Skal jeres skole også i gang med elektronik og programmering i undervisningen? Vi hjælper jer gerne på vej. Kontakt os nu.

Copyright © 2012-nu MiniElektro. Alle rettigheder forbeholdes.