Lithium Batterier

Vis som Tabel Liste

Varer 1-32 af 40

Sorter faldende
Side
pr. side

Er tiden inde til at skifte batterier igen? Så kan du med fordel vælge lithium batterier. Lithium batterier bruges til mange formål i hverdagen, uden du måske lige lægger mærke til det. I udendørs sensorer, brandalarmer, bærbare elektriske apparater, mobiltelefoner, legetøj og meget mere. Det er der bestemt en grund til. For lithium batteriets mange fordele er ikke til at overse. I forhold til et alkaline batteri har et lithium batteri en meget lav selvafladning. Det betyder, at det kan tåle at ligge meget længe uden at aflade. Helt op imod 10 år fra produktionsdatoen. Derfor kan du med fordel have dem på hjemmelageret, uden at bekymre dig om at de er afladet den dag, du skal bruge et.

Lithium batterier har også en maksimal ydeevne helt indtil der er 3-5 % tilbage af levetiden. Derfor kan du med fordel bruge det hvor der er brug for den maksimale ydeevne i lang tid. Derudover er der også større anvendelsesmuligheder med lithium batterier, da de kan klare temperaturer mellem 60°C og -40°C. På den måde kan de anvendes i
udendørs installationer - også i vinterperioden, hvor temperaturen ofte når under frysepunktet.

Køb dine lithium batterier hos MiniElektro hvor vi forhandler et stort udvalg af både traditionelle og genopladelige lithium batterier i høj kvalitet fra bl.a. Motoma, Adafruits og Kinetic til skarpe priser og bred anvendelse. Vi sender samme dag, så du har dine batterier allerede i morgen!

Vælg lithium batterier, hvis du er træt at løbe tør for batteri på ubelejlige
tidspunkter

Findes der noget mere irriterende, end at løbe tør for batteri, mens du er i gang med noget vigtigt? Nej vel? Et dødt batteri kommer sjældent på det bedste tidspunkt, og du må ud og finde et nyt med det samme, så du kan komme videre. Hvis du også har det sådan, så kan du med fordel overveje at købe lithium batterier, næste gang du skal købe batterier. På den måde er du garanteret maksimal og langtidsholdbar ydeevne til både indendørs- og udendørsinstallationer.

På MiniElektro finder du et kvalitetsudvalg af lithium batterier til skarpe priser og med hurtig levering.

Fordelene ved at vælge lithium batterier

Der er altafgørende forskel på, om du vælger et lithium batteri eller et alkaline batteri. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, så er der flere fordele forbundet med at købe et lithium batteri.
En af de måske væsentligste er de lave temperaturer et lithium batteri kan holde til. Faktisk er det stadig funktionsdygtigt helt ned til -40° C, og det giver det langt flere anvendelsesmuligheder end et alkaline batteri. Du kan derfor uden problemer anvende det i apparater til udendørs brug - også i vintermånederne hvor temperaturerne sagtens kan snige sig ned under frysepunktet.
En anden fordel med lithium batterier er deres ydeevne. De yder maksimalt helt indtil der kun er 3-5 % tilbage. Har du derfor et digitalkamera, der bare ikke må gå ud i det perfekte øjeblik, så vil et lithium batteri være det helt rigtige valg i den situation. Faktisk er ydeevnen for et lithium batteri helt op til syv gange længere end hos et alkaline batteri. Netop holdbarheden hos et lithium batteri adskiller den fra sine konkurrenter. Et lithium batteri har typisk en holdbarhed på helt op til 10 år fra produktionsdatoen. Derfor vil det være muligt for dig at lave et helt lager af lithiumbatterier, til når ungernes nye julegaver skal have batterier i, eller fjernbetjeningen til TV’et pludselig holder op med at virke, netop som den vigtige fodboldkamp skal lige til at starte.
På den måde kan du sørge for aldrig at løbe tør for batterier, når du lige står og skal bruge den. Bestil nemt og hurtigt lithium batterier hos MiniElektro, og får dem leveret dagen efter.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er et lithium batteri egentligt?
Et lithium batteri er som regel et engangsbatteri, og derfor må du aldrig forsøge at
lave det op. I forhold til alkaline batterier har et lithium batteri mange flere fordele:

  • Lav selvafladning, og kan opbevares i lang tid (typisk helt op til 10 år fra
    produktionsdatoen)
  • Kan klare ekstreme temperaturudsving (Ofte i mellem 60°C og -40°C)
    Høj ydeevne (leverer maksimalt indtil batteriet er 95-97 % afladet
  • Lækagefrit

Hvad kan du bruge lithium batterier til?

Da lithium batterier har en lav selvafladning, bruges de ofte til udstyr med lavt strømforbrug over lang tid. Det kan fx være røgalarmer, energimålere, alarmfølere, bilnøgler og sportsure. Hos MiniElektro har vi et bredt udvalg af lithium batterier: Både genopladelige og traditionelle batterier. Vi guider dig gerne til det rigtige valg, hvis du er i tvivl om, hvilket batteri du skal bruge.

Hvad er forskellen på et lithium og et lithium-ion batteri?

Hos MiniElektro forhandler vi både lithium og lithium-ion batterier, og selvom der er
flere forskelle, så er den mest genkendelige at lithium-ion batterier er genopladelige,
mens lithium batterier er engangsbatterier, og ikke må genoplades.
Fordelen ved lithium-ion batterier er selvfølgelig at det i længden kan være det mest
økonomiske valg, da de kan genoplades. Vi forhandler også opladere til lithium-ion
batterier.
Fordelen ved lithium batteriet er at det har en lav selvafladning, og kan derfor tåle at
ligge i lang tid.
Efter brug bør batterier altid afleveres til genbrug, hvor de genanvendes. Særligt
lithium batterier er der stort behov for at genanvende, da de bl.a. bruges i el- og
hybridbiler, som vi i fremtiden vil se mange flere af på vejene.

Copyright © 2012-nu MiniElektro. Alle rettigheder forbeholdes.