Fri fragt, køb for 299,-
kurv 0

Din indkøbskurv er tom.

Arduino YUN

Varenummer: A000008

Midlertidigt udsolgt - Leveringstid 1 til 2 uger

Vær den første til at bedømme dette produkt

Arduino Yun er et udviklingsboard baseret på ATmega32u4 og Atheros AR9331.
619,00 DKK
Hurtig levering Trustpilot: 9.1+ Fragt fra 39,- Sikker betaling
Beskrivelse

Detaljer

Arduino Yun er et microcontroller udviklingsboard baseret på ATmega32u4 og Atheros AR9331. Atheros processoren understøtter en Linux-distribution baseret på OpenWRT kaldet OpenWRT-Yun. Udviklingsboardet har indbygget Ethernet og WiFi understøttelse, en USB-A-port, mikro-SD-kort, 20 digital input / output pins (hvoraf 7 kan anvendes som PWM udgange og 12 som analoge indgange), en 16 MHz krystal oscillator, en mikro-USB-forbindelse, en ICSP header, og 3 reset knapper.

Yun adskiller sig fra andre Arduino boards i, at det kan kommunikere med den Linux-distribution  på kortet, der tilbyder en kraftfuld netværkscomputer med letheden fra Arduino. Ud over at Linux kommandoer som cURL, kan du skrive dine egne shell og Python scripts til robuste interaktioner.

Arduino Yun ligner Arduino Leonardo med ATmega32u4 kredsen, der har indbygget USB-kommunikation, hvilket eliminerer behovet for en sekundær processor. Dette gør det muligt for Yun at vises på en tilsluttet computer som en mus og/eller tastatur, foruden en virtuel (CDC) seriel / COM-port.

“Bridge”-biblioteket sørger for kommunikationen mellem de to processorer, hvilket giver Arduino sketches evnen til at køre shell scripts, kommunikere med netværksgrænseflader, og modtage oplysninger fra AR9331 processoren. USB host, netværksgrænseflader og SD-kort er ikke forbundet med 32U4, men AR9331, men “Bridge”-biblioteket gør det også muligt for Arduino-delen at kommunikere med disse enheder.

Med Arduino platformen er der ikke mange begrænsninger, god fornøjelse.

Læs mere om Arduino Yun på den officielle Arduino side.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Arduino YUN

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Bedømmelse