Fri fragt, køb for 299,-
kurv 0

Din indkøbskurv er tom.

Arduino Robot

Varenummer: A000078

Midlertidigt udsolgt - Leveringstid 1 til 2 uger

Vær den første til at bedømme dette produkt

Den officielle Arduino Robot, med diverse sensorer indbygget så du kan komme i gang med det samme.
1.598,00 DKK
Hurtig levering Trustpilot: 9.1+ Fragt fra 39,- Sikker betaling
Beskrivelse

Detaljer

Arduino Robot er den første officielle Arduino på hjul. Robotten har to processorer, en på hver af de to boards. Motor Board styrer motorerne, og Control Board læser sensorer og styrer, hvordan den kører. Hver af boardene er et fuldt Arduino board, der programmeres ved hjælp af Arduino IDE.
Både motor og control-boardet er microcontroller boards baseret på ATmega32u4. Arduino Robot har mange af udgangene fra boardene forbundet direkte til on-board sensorer og aktuatorer.
Programmering af robotten svarer til processen med Arduino Leonardo. Begge processorer har indbygget USB-kommunikation, hvilket eliminerer behovet for en sekundær processor. Dette gør det muligt for robotten at blive vist på en tilsluttet computer som et virtuelt (CDC) seriel / COM-port.
Som altid med Arduino, er hvert element af platformen – hardware, software og dokumentation – frit tilgængelig og open-source. Det betyder, at du kan lære præcis, hvordan det er lavet og bruge designet som udgangspunkt for dine egne robotter. Arduino Robot er resultatet af den kollektive indsats fra et internationalt team der ser på, hvordan videnskaben kan gøres sjovt at lære.

Uden strømforsyning.

Læs mere om Arduino Robot på Arduino.cc

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Arduino Robot

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Bedømmelse