En Feather uden ambitioner er en Feather uden FeatherWings (Wings er Adafruits navn for udvidelseskort til deres Feather serie). Dette er Adalogger FeatherWing der tilføjer både et Real Time Clock (RTC) (på dansk: et ur) med batteri backup og en microSD kortlæser til et hvert Feather kort. Ved hjælp af Adafruits Feather Headers til stabling eller Feather HUN Headers kan du forbinde en FeatherWing ovenpå dit Feather kort og derved skabe en kompakt samlet enhed. Du kan finde et bredt udvalg af Feather kort i vores webshop.

Denne FeatherWing gør det let at tilføje datalogning til alle eksisterende Feathers. Du får både en I2C RTC (PCF8523) med 32KHz krystal og batteri backup, og en microSD kortlæser der forbinder til SPI port pins (+ ekstra pin til CS). Testet og fungerer super med alle Feathers.

Leveres uden et microSD kort og CR1220 knapbatteri, som er nødvendig for at kunne bruge RTC batteribackupfunktionen! Hvis du ikke bruger RTC delen af FeatherWingen, er et batteri ikke nødvendigt. Har du brug for et super præcist RTC, kan du med fordel tjekke DS3231 FeatherWing ud.

For pin layout, ledningsføring og kode eksempler der kan køre på alle Feathers, kan du tjekke denne guide som Adafruit holder opdateret når ny Feathers bliver lanceret. Guiden har mere information inklusiv diagrammer, eksempel kode til både Arduino og CircuitPython, pin layouts og meget mere [ENG]

Tekniske detaljer

* 50.8mm x 22.9mm x 1.6mm / 2" x 0.9" x 0.06"
* Vægt: 5.1g
* Datablade, EagleCAD PCB filer, Fritzing objekter og mere er tilgængelige i guiden [ENG]

 

Mere information
Brand Adafruit
Producent varenummer 2922
Vægt (kg) 0.006000
Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Adalogger FeatherWing - RTC + SD Add-on For Alle Feather Boards
Din bedømmelse
Copyright © 2012-nu MiniElektro. Alle rettigheder forbeholdes.