Adafruit RGB Matrix HAT + RTC for Raspberry Pi - Mini Kit

319,00 kr.
På lager
Varenummer
AF2345
You can now create a dazzling display with your Raspberry Pi Model A+/B+/Pi 2 or Pi 3 with the Adafruit RGB Matrix HAT.

Nu kan du skabe et blændende show med din Raspberry Pi Model A+/B+/Pi 2 eller Pi 3, med denne RGB Matrix HAT (Harware Attached on Top – altså som navnet antyder, et kort der monteres ovenpå en Raspberry Pi) fra Adafruit. Denne HAT forbindes til din Pi og gør det super let at styre RGB matricer, som f.eks. dem vi har i shoppen, og skabe et farverigt scrollende display eller mini LED “væg” med lethed. 
Denne HAT er Adafruits fineste til dato, fyldt med nogle virkelig fantastiske kredsløb. Her kan du få et overblik over nogle af funktionerne:

  • Simpelt design - tilslut strøm, tilslut IDC kablet, kør din Python kode!
  • Strømbeskyttet kredsløb - Du kan tilslutte en 5V 4A vægadapter til HAT’en og den vil automatisk beskytte mod negative, over eller under-spændinger! Hurra for ikke at ødelægge dit setup ved et uheld :)
  • Integreret “level shifters”1 til konvertering af Raspberry Pi's 3.3V til 5.0V logic for ren og problemfri kørsel af matrix 
  • DS1307 “Real Time Clock” kan holder styr på tiden for Pi’en, selv når denne genstartes eller slukkes, så der kan skabes flotte tids displays

Fungerer med alle Adafruits 16x32, 32x32 eller 32x64 RGB LED Matricer med HUB75 forbindelse. Du kan endda slutte flere matricer sammen for et længere display. Du kan slutte så mange matricer sammen som hjertet begærer, med jo større displays, jo større belastning er der på Pi’en, så ha’ dette in mente! Adafruit anbefaler at køre max. 32x128 pixel opsætninger. 
Bemærk venligst: Denne HAT er kun til brug med HUB75 type RGB Matricer. Ikke til brug med NeoPixel, DotStar eller andre adresserbare LED’er. 
Hvert sæt leveres med ét HAT PCB (printkort) med alle overflade dele samlet, én 2x20 HUN header, én 2 pin terminalblok og én 2x8 IDC header. Et CR1220 knapbatteri er IKKE inkluderet, så husk at bestille dette hvis du mangler, og vil gøre brug af “real time clock” funktionen. 
RGB Matrix er IKKE inkluderet. 
En 5V strømforsyning er nødvendig, og er IKKE inkluderet, til at strømføde selve matrixen. Dette kan Pi’en ikke klare pga. den høje strøm. For at udregne den maksimale strøm din matrix opsætning kræver, skal du gange bredden af alle sammensatte matricer med 0.12A. Eksempelvis kræver en 32 pixel bred matrix 32 x 0.12 = 3.85A, så snup en 5V 4A strømforsyning (i dette scenarie). 
Raspberry Pi er IKKE inkluderet. 
 
Lidt let lodning er nødvendigt, for at montere de medfølgende headers til HAT kortet. En loddekolbe og loddetin er nødvendigt til dette, men det er ikke et kompleks “lodde job” og de fleste begyndere kan klare det på omkring et kvarter.

Tjek Adafruits fulde guide med tegninger, ledningsdiagrammer, instruktioner og et Python bibliotek så du hurtigt kan komme i gang [ENG]!

TEKNISKE DETALJER

1 “Level shifters” er en funktion der tilpasser spænding mellem to enheder der kører med forskellige spændinger. 

Mere information
Brand Adafruit
Vægt (kg) 0.001000
Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Adafruit RGB Matrix HAT + RTC for Raspberry Pi - Mini Kit
Din bedømmelse
Copyright © 2012-nu MiniElektro. Alle rettigheder forbeholdes.