Design din egen Pi HAT (Hardware Attached on Top – Printkort der installeres direkte ovenpå Raspberry Pi’s)tilføj tilpasset kredsløb eller lignende til din Pi Zero, A+, B+, Pi 2 eller Pi 3 (enhver Pi med en 2x20 GPIO-forbindelsemed dette smarte prototype HAT kit. 

Dette er et Perma-Proto inspireret plug-in (monteres ovenpå Raspberry Pi, og forbinder direkte til 2x20 GPIO headeren) datter kort. Dette kort har et gitter af 0.1" prototype lodde huller hvor der kan tilsluttes chips, modstande, LED, potentiometer og meget andet. Hullerne er forbundet på undersiden for at ligne de loddefri breadboards du ellers kan være bekendt med. Der er også lange strøm strips til +3V, +5V og jordforbindelse til Pi’en. Nær toppen af kortet er der udgang til næsten hver enkel GPIO pin (#26 er ikke med).

Dette er en basal udgave af Adafruits Perma-Proto HAT. Den leveres med et printet kredsløb og en enkel 2x20 pin GPIO Header til Raspberry Pi, så du let kan montere den direkte ovenpå din Pi. Denne version er ikke med EEPROM så du kan “stable” den sammen med andre “HATTE” uden at bekymre dig om EEPROM adresse konflikter.

Lidt let lodning er nødvendig for at montere headeren til printkortet.

Denne HAT er kun kompatible med Raspberry Pi Zero/A+/B+/2/3/4 (enhver Pi med 2x20 pin header)! Den virker IKKE med Raspberry Pi model A eller B med 2x13 pin header.

Tekniske detaljer

Mere information
Brand Adafruit
Vægt (kg) 0.001000
Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Adafruit Perma-Proto HAT for Pi
Din bedømmelse
Copyright © 2012-nu MiniElektro. Alle rettigheder forbeholdes.