Adafruit I2S 3W Stereo Speaker Bonnet for Raspberry Pi - Mini Kit

169,00 kr.
På lager
Varenummer
AF3346
This Bonnet uses I2S a digital sound standard, so you get really crisp audio.

Nu kan du skure helt op for din Raspberry P, med denne lille 3W Stereo forstærker “Bonnet” til Raspberry Pi. Den er ikke stor nok til at være en officiel HAT (Harware Attached on Top – altså som navnet antyder, et kort der monteres ovenpå en Raspberry Pi), så Adafruit har kaldt den en “bonnet”. Den fungerer dog efter samme princip. Enheden er præcis samme størrelse som en Raspberry Pi Zero, men fungerer med alle Raspberry Pi computere med en 2x20 header - A+, B+, Zero, Pi 2, Pi 3 osv. Adafruit har testet forstærkeren med Raspbian (det officielle operativsystem) og Retropie. 
Denne “bonnet” bruger I2S, en digital lyd standard, så du får super sprød lyd. Den digitale data sendes direkte ind i forstærkeren, så der er ingen støj, som det du hører fra hovedtelefonsstikket. Og det er super let at komme i gang med forstærkeren. Tilslut blot enhver 4Ω til 8Ω højttaler, op til 3 watt, kør Adafruits installations script på enhver Raspberry Pi, genstart og du er klar! 
Hvert sæt leveres med ét testet PCB (printkort), en 2x20 header og 2 terminalblokke. Lidt let lodning er nødvendig, for at montere headeren på printkortet, så du kan tilslutte dette til din Raspberry Pi. Efter dette er det blot at tilslutte et sæt højttalere direkte til JST jackstikket i midten eller du kan lodde de medfølgende terminalblokke på, og forbinde enhver højttaler du kunne ønske dig (indenfor specifikationerne). Du kan endda bruge forstærkeren med en overflade transducer.

Adafruits guide leverer instruktioner, så du er klar i løbet af 15 minutter[ENG].

Glem ikke en god stærk 5V strømforsyning - især hvis du bruger Adafruits 3W 4 ohm højttalere! Én 2.4A strømforsyning er anbefalet.

Pi Zero og højttalere er IKKE inkluderet!

De medfølgende terminalblokke kan være enten blå eller sorte.

TEKNISKE DETALJER

Mere information
Brand Adafruit
Producent varenummer 3346
Vægt (kg) 0.001000
Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Adafruit I2S 3W Stereo Speaker Bonnet for Raspberry Pi - Mini Kit
Din bedømmelse
Copyright © 2012-nu MiniElektro. Alle rettigheder forbeholdes.