Adafruit HUZZAH ESP8266 WiFi Breakout

Adafruit HUZZAH ESP8266 WiFi Breakout

Adafruit HUZZAH ESP8266 WiFi Breakout

Bedømmelse:
100% of 100
Med dette WiFi modul kan du koble et Arduino kort på dit trådløse netværk på en enkel måde. Den indbyggede WiFi chip er desuden mere end kraftig nok til at køre programmer selvstændigt, og kan programmeres direkte ved hjælp af Arduino og en USB-til-seriel konverter.
129,00 kr
På lager (9 stk) 1-2 dages leveringstid
Varenummer
AF2471

Laveste fragtpris: 39,-

✓ Trustpilot: 9.6 ✓ Dansk lager ✓ 4500+ faste kunder

Føj internet til dit næste projekt med en smart, lille WiFi microcontroller, og til en pris du kan lide! ESP8266 processoren fra Espressif er en 80 MHz microcontroller med fuldt WiFi front-end (både som klient og access point) og TCP/IP stack med DNS support. Selvom denne chip er blevet ekstrem populær, har den været svær at bruge. De fleste billige moduler er ikke beregnet til breadboards, har ikke en 500mA 3.3V regulator eller level shifting, og er ikke CE og FCC emitter certificeret... FØR NU!

Adafruit HUZZAH ESP8266 breakout er designet til at gøre arbejdet med denne chip super nem og sjov. Produktet består af et certificeret modul med onboard antenne, og masser af pins, loddet fast på et breakout print. Adafruit har yderligere tilføjet:

  • Reset pin,
  • Programmérbar kontakt der også kan få chippen i bootloader mode
  • Rød LED du kan blinke
  • Level shifting på UART og reset pin,
  • 3.3V ud, 500mA regulator (bemærk at ESP8266 kan bruge op til 250mA,)
  • To diode-beskyttede power indgange (én for USB kabel, én for batteri)

To parallelle, breadboard-venlige pinrækker på hver side giver dig adgang til:

  • 1 x Analog input (1.8V max)
  • 9 x GPIO (3.3V logic), som også kan bruges for I2C og SPI
  • 2 x UART pins
  • 2 x 3-12V power input, reset, enable, LDO-disable, 3.3V output

Et breakout i den ene ende har en "FTDI" pinout, så du kan tilslutte et FTDI eller konsol kabel til at uploade software og læse / skrive fejlfindingsoplysninger via UART. Når du er færdig med at kode, kan du fjerne kablet, og dette lille modul kan embeddes ind i en lille projekt kasse.

Hvert modul kommer pre-loaded med NodeMCU's Lua interpreter (NodeMCU 0.9.5 build 20150318 / Lua 5.1.4), du kan køre kommandoer, og "gemme" Lua programmer direkte til modulets flash ved brug af et usb til seriel kabel. Men hvis du ønsker det, kan du skippe Lua og gå direkte over at bruge Arduino IDE. Når du har downloadet ESP8266 core koden, fungerer den præcis som et microcontroller+WiFi board, ingen andre processorer behøves.

Hver ordre leveres med et samlet og testet Huzzah ESP8266 breakout board, og en pinrække, som du kan lodde på så modulet kan sættes i et breadboard. En loddekolbe og loddetin er nødvendig for det, og er ikke inkluderet. Du får brug for et USB til seriel kabel til at programmere modulet, og vi anbefaler FTDI baserede kabler som eksempelvis dette. På Windows maskiner virker CP* baserede seriel kabler muligvis også. Se vores store guide til at komme i gang! 

Tekniske detaljer

Farven kan variere (sort og blå). De er ens.

Mere information
Brand Adafruit
Vægt (kg) 0.0010
Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Adafruit HUZZAH ESP8266 WiFi Breakout