Adafruit 128x64 OLED Bonnet for Raspberry Pi

289,00 kr.
På lager
Varenummer
AF3531
If you'd like a compact display, with buttons and a joystick - we've got what you're looking for.

Ønsker du et lille kompakt display, med knapper og et joystick - Så har vi her et rigtig godt bud. Denne “128x64 OLED Bonnet” (Adafruits produktnavn) fra Adafruit, som er designet til brug med Raspberry Pi, er storesøsteren til deres mini PiOLED udvidelseskort. Denne version har 128x64 pixels (i stedet for 128x32 pixels) og en meget større skærm. Med OLED-displayet placeret i midten, var der lidt plads tilovers på hver side, så Adafruit tilføjede et 5-vejs joystick og to trykknapper. Perfekt til når du gerne vil have et styringsinterface til/på dit projekt. 
Disse displays er små, måler kun cirka 1.3" diagonalt, men er letlæselige på grund af den høje kontrast på et OLED-display. Denne skærm er opbygget af 128x64 individuelle hvide OLED-pixels og da displayet genererer sit eget lys, er ingen bagbelysning nødvendig. Dette reducerer det strømforbrug der kræves for at trække OLED og er hvorfor displayet har så høj en kontrast. Vi er vilde med dette miniaturedisplay for den skarphed det opnår! 
Bemærk venligst at dette display er for lille til at fungere som et primært display til Raspberry Pi (her menes at det ikke kan fungere eller vise hvad der normalt kan vises på en HDMI-skærm). I stedet anbefaler Adafruit at bruge pygame til at tegne eller skrive tekst, til fremvisning på dette display. 
At bruge displayet og styringsinterfacet i python er meget nemt, Adafruit har et bibliotek klar til brug med SSD1306 OLED chipsettet og joysticket/knapper er forbundet til GPIO pins på Pi’en. Adafruits eksempel kode lader dig tegne billeder, tekst og lignende, ved hjælp af Python billede biblioteket. Adafruit har også eksempel kode til at bruge joysticket/knapper/OLED sammen. Adafruits tests viste 15 FPS (Frames Per Second, på dansk: Billeder i Sekundet) opdateringshastighed, så du kan lave animationer eller simpel video. 
Leveres samlet og testet, så du behøver ikke gøre andet end at tilslutte displayet og installere Adafruits Python kode! Fungerer med enhver Raspberry Pi computer, inklusiv den originale Pi 1, B+, Pi 2, Pi 3 og Pi Zero. 
Instruktioner, software, downloads og mere, kan findes i Adafruits lærings guide [ENG]!

TEKNISKE DETALJER

  • Produkt dimensioner: 65.3mm x 30.7mm x 15.5mm / 2.6" x 1.2" x 0.6"
  • Produkt vægt: 11.4g / 0.4oz 
     
Mere information
Brand Adafruit
Vægt (kg) 0.001000
Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Adafruit 128x64 OLED Bonnet for Raspberry Pi
Din bedømmelse
Copyright © 2012-nu MiniElektro. Alle rettigheder forbeholdes.