Her har vi et 7" TFT-display med WVGA 800x480 opløsning og et lille driverprintkort. Dette er et af de bedste medium størrelse displays til “embedded computing”1 til prisen. Displayet er kombineret med et (fysisk) lille driverprintkort, der kan strømfødes over USB. Den synlige del af displayet måler 7" diagonalt og er et 'rå' TTL-display som normalt er at finde i transportabel elektronik. Driverprintkortet har kun et HDMI-input, men til Raspberry Pi, BeagleBone Black og andre computere er HDMI det højeste kvalitets output der er tilgængeligt. Dette display er super let at bruge – tilslut blot USB strømkabelet til en 5V strømforsyning der kan levere 500mA, og tilslut en digital video kilde til HDMI-porten og så er du køreklar! 
 
Der er selvfølgelig ikke tale om et IPS-display så det betragtes bedst lige på. Nå det så er sagt er det et fint reelt display, og dette AT070TN94 display er klart et af de bedste 7" 800x480 display til prisen. 
 
Der er et lille kablet printkort med små knapper, der giver adgang til et menu system hvor der kan justeres lysstyrke, farve og kontrast. Displayet vil forsøge at opfange inputs automatisk, og skifte til dette. Ellers kan dette vælges fra menuen. 
 
Som en demonstration, er de viste billeder af displayet hvor den er forbundet til en Raspberry Pi, men displayet fungerer med alle enheder med et HDMI output. 
 
Til brug med Raspberry Pi anbefales det at redigere “config.txt” og sætte HDMI til 800x480, hvis ikke opløsningen registreres korrekt. Den nemmeste måde at redigere “config.txt”, er at åbne Pi SD kortet på en normal pc, og redigere “config.txt” med hvilken som helst tekst editor (eks. Notesblok) og gemme dette. Til brug med BeagleBone Black, burde opløsningen fungere korrekt uden konfiguration. 
 
Den viste stander medfølger IKKE. 
 
Der medfølger ikke en strømadapter! Brug en 500mA 5V USB-port eller klip USB strømkablet og forbind det til en anden 5V kilde.

SPECIFIKATIONER

1 Embedded computing er et system der er en kombination af (mikro)processorer, hukommelse og I/O  

Mere information
Brand Adafruit
Producent varenummer 1933
Vægt (kg) 0.001000
Indsend din bedømmelse
Du anmelder:7" Display uden touch - 800x480 HDMI
Din bedømmelse
Copyright © 2012-nu MiniElektro. Alle rettigheder forbeholdes.