PCW04A 2-i-1 wire stripper og wire cutter

PCW04A 2-i-1 afisoleringstang og sidebidetang/skævbider er et højkvalitetsværktøj til elektrikere/elektronik og gør-det-selv-folk. Den er lavet af legeret kulstofstål, hvilket garanterer lang levetid og høj kvalitet. Med denne tang kan du afisolere og klippe kabler og ledninger ubesværet.
Præcis udførelse og høj kvalitet

PCW04A wire stripper og wire cutter har top-of-the-line håndværk og kvalitet. De skarpe klinger giver mulighed for præcis og ren klipning af kabler og ledninger. Den 30° vinklede skærespids gør det lettere at arbejde på printplader med trange pladsforhold.
Ergonomisk design og nem håndtering

Takket være det komfortable, skridsikre, ergonomiske håndtag, ligger tangen godt i hånden og giver dig mulighed for at arbejde komfortabelt. Det usynlige fjederdesign giver øget holdbarhed og gør skæringen lettere. PCW04A wire stripper og wire cutter er kompakt og let, hvilket gør den særlig handy.
Forskellige applikationer

PCW04A wirestripper og wire cutter gør det nemt at strippe kabler i forskellige størrelser. Den er velegnet til kabler med en diameter på 0,8-2,6 mm / 20-10AWG. Dette værktøj er uundværligt for elektrikere, men også for gør-det-selv'ere, der regelmæssigt arbejder med kabler og ledninger.

Tangens mål er 14,48 x 5,99 x 1,52 cm og den vejer kun 123 gram. Det kompakte og lette design gør det nemt at opbevare og bære værktøjet med dig.

Mere information
Brand PCWork
Producent varenummer PCW04A
Vægt (kg) 0.020000
Indsend din bedømmelse
Du anmelder:2i1 bidetang og afisoleringstang - PCWork PCW04A
Din bedømmelse
Copyright © 2012-nu MiniElektro. Alle rettigheder forbeholdes.